D-Lux genomineerd voor meest beloftevolle KMO 2016-2017 Oost-Vlaanderen!

Sinds 1991 worden KMO's in Vlaanderen en Brussel door UNIZO bekroond met een Hermesprijs. Deze prestigieuze prijs werd in 2006 door UNIZO omgedoopt tot de huidige 'KMO Laureaat'.

De KMO Laureaat is dé KMO award in Vlaanderen en Brussel met een sterke nationale uitstraling. Elke twee jaar kiest UNIZO samen met haar partners KBC, Electrabel, Proximus, EY en ADMB en een onafhankelijke jury de KMO Laureaat. Dit bedrijf wordt verkozen op basis van de geleverde prestaties inzake innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, corporate governance, marketing & communicatie e.a..

De bekroning tot KMO Laureaat… dat is een schitterend visitekaartje voor uw KMO en een boost voor uw business!

Deze wedtsrijd word niet enkel en alleen georganiseerd om een paar ondernemers extra te promoten. In de eerste plaats moet het initiatief het gezond zelfstandig ondernemen stimuleren en inspireren. En om de essentiële rol van KMO’s in ons land te benadrukken. Wist u bijvoorbeeld dat KMO’s in ons land zorgen voor maar liefst 69% van de tewerkstelling? Toch gaat het in de media meestal enkel over de hele grote bedrijven. De KMO’s zorgen daarnaast voor 61% van de toegevoegde waarde. Ze zijn met andere woorden letterlijk de draaischijf van onze economie. KMO’s verdienen dus de nodige erkenning. En ook dat beogen we met deze KMO Laureaat.

BRENG UW STEM UIT VOOR D-LUX OP http://www.kmolaureaat.be/kandidaten/stemmen

D-Lux genomineerd voor meest beloftevolle KMO 2016-2017 Oost-Vlaanderen!