Toegangsluiken

Dakluiken

Staka® is de grootste leverancier van hoogwaardige roestvast stalen dakluiken en accessoires. Hun producten bieden een veilige toegang tot platte daken. De dakluiken zijn extreem sterk, duurzaam en makkelijk te bedienen. Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar en in combinatie met verschillende toegangsmiddelen als ladders en trappen. De kleinere modellen worden met name gebruikt als veilige toegang naar platte daken voor inspectie en/of onderhoud van het dak, of apparatuur aanwezig op het dak. De grotere modellen zijn populair als stijlvolle toegang tot het dakterras.

Dakluik 2

Toebehoren en accessoires

De dakluiken zijn leverbaar in combinatie met ladders, trappen en andere accessoires.

Opsteekladders

Beschikbaar in 1-, 2- of 3-delige uitvoering, voldoen aan NEN 2484 en zijn voorzien van Komo KlimKeur. De ladders kunnen uitgevoerd worden met een aanhaak-, ophang- en beveiligingsysteem.

Schaartrappen

Leverbaar in een standaard of brandwerende uitvoering (60 minuten), voldoen aan EN 14975 en zijn geschikt tot een plafondhoogte van ca. 3200 mm. Vaste (kooi)ladders Geleverd inclusief muurbeugels voor vaste montage tegen de wand, voldoen aan EN 14122-4 en kunnen uitgevoerd worden met kooibeveiliging.

Vaste trap

Een vaste aluminium trap biedt uitkomst bij het regelmatig betreden van het dak door een groot dakluik en is uitgevoerd met trapleuningen.

Veiligheidshek

eiligheidshekken worden langs of rondom het dakluik geplaatst en zorgen voor extra veel houvast bij de in- en uitstap.

Opties

  • Lichtdoorlatend Lexan polycarbonaat venster als deksel
  • Helder, geïsoleerd (HR++), gehard dubbel glas als deksel
  • Elektrische bediening met thermisch beveiligde motoren en draadloze afstandbediening
  • Knopcilinder i.p.v. cilinderslot (geen sleutels nodig voor het openen van het luik)
  • Andere kleur voor de binnen en/of buitenzijde
  • Sluiting aan de buitenzijde
  • Andere opties zijn mogelijk op aanvraag